Akkuş Ziraat Odası > Haberler > AKKUŞ ‘DA FINDIKTA ORGANİK TARIM ÇALIŞMASI TOPLANTISI

AKKUŞ ‘DA FINDIKTA ORGANİK TARIM ÇALIŞMASI TOPLANTISI

Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı olarak İlçemiz genelinde 2017 Yılında Fındık’ta Organik Tarım çalışması başlatılmıştır. Başkanlığımız ve Likya Organik Firması ile birlikte ilçemizde fındık üretim yapan üreticilerimizden Organik tarım yapmak isteyen üreticilerimizle sözleşmeli Organik tarım çalışması başlanmıştır. İlçe Gıda Tarım Müdürümüzün de desteklediği bu önemli çalışma ile ilgili Muhtarlarımızla toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya Kurtboğaz, Koçcuvaz, Muratlı, Kızılelma, Çayıralan, Damyeri, Yeşilgüneycik, Çukur, Ketendere ve Tuzak mahalle  muhtarlarımız katıldılar. Fındıkta organik tarıma büyük ilgi ve destek vardır. Çiftçilerimiz için çok önemli ve faydalı olan Organik Tarım İlçemize ve fındık üreticilerimize hayırlı olsun.
                                                                                            Ahmet KAYA
                                                                                      Yönetim Kurulu Bşk.