Akkuş Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > EKOLOJİK TARIMDA FARKINDALIK OLUŞTURMA SOSYAL FAALİYETİ

EKOLOJİK TARIMDA FARKINDALIK OLUŞTURMA SOSYAL FAALİYETİ

İlçemizde bulunan Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksekokulu ve Ziraat Odası Başkanlığımızın birlikte yürütmüş olduğu ve yüksekokulumuz ve , İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımı ile " EKOLOJİK TARIMDA FARKINDALIK OLUŞTURMA SOSYAL FAALİYETİ" mizi İlçemiz Çukur mahallesinde Başkanımız Ahmet KAYA’ya ait evinin önünde kahvaltı ve toplantı yapıldı.Aynı zamanda Meslek Yüksek okulu hocalarımız ,öğrencilerimiz ve Başkanımız arazide uygulamalı olarak Organik fasulye ekimi gerçekleştirildi.
İlçemizde bulunan Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksekokulu ve Ziraat Odası Başkanlığımızın birlikte yürütmüş olduğu ve yüksekokulumuz ve , İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımı ile " EKOLOJİK TARIMDA FARKINDALIK OLUŞTURMA SOSYAL FAALİYETİ" mizi İlçemiz Çukur mahallesinde Başkanımız Ahmet KAYA’ya ait evinin önünde kahvaltı ve toplantı yapıldı.Aynı zamanda Meslek Yüksek okulu hocalarımız ,öğrencilerimiz ve Başkanımız arazide uygulamalı olarak Organik  fasulye ekimi gerçekleştirildi.
Düzenlenen programa, Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksek okulu öğretim görevlilerinden, Yr.Doç Dr. Hakan  YILMAZ,Yüksek okul Müdür yardımcısı, Öğr. Gör. Tevfik Fikret Koloğlu,Öğr.Gör. Dr. Burcu  Demirel YILMAZ,Öğr.Gör.Gökhan Alper FİGEN,Öğr.Gör. Yazbahar ÇETİN,Öğr.Gör. Yeliz ŞENKAYA , Üniversite Yaşatma Derneği adına Hasan BADAY,YİBO Müdürü Sedai ALTUN,İmamhatip Lisesi Müdürü Hayati İPTAŞ,Belediye Başkan Yardımcısı İsmail EFİLOĞLU,İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serdar ÇİNİCİOĞLU,Belediye Kültür ve Spor işleri Müdürü Soner EFİL,Akkuş Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri,Akkuş İmamhatip Lisesi öğrencileri,diğer misafirler katılmışlardır.
Yrd. Doç Dr. Hakan YILMAZ, Ekolojik tarım ve Organik Tarımla ilgili önemli bilgiler verdi.Oda Başkanımız Ahmet KAYA İlçemizde yapmış olduğu fasulyede,fındıkta ve yumurtada  Organik Tarımla ilgili çalışmaları hakkında bilgiler vermiştir.Organik tarımın , Ekolojik tarımın faydaları anlatılmıştır.Daha sonra katılan öğrencilerimizle birlikte Öğretim görevlileri ve Başkanımız Ahmet KAYA fasulye ekimini uygulamalı olarak göstermişlerdir.
Gerçekleştirilen bu sosyal faaliyet büyük katkı sağlamış böyle faaliyetlerin İlçemizde devamının olması dilekleri dile getirilerek tamamlanmıştır.