Akkuş Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > 2012 Fuarları

2012 Fuarları

AKKUŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINCA FUAR DEĞERLENDİRİLMESİ

6-29 Nisan 2012 Tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür merkezinde "Ordu İli Tanıtım Günleri" fuarının ikincisi düzenlendi. Fuarda Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı olarak Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KAYA Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Adem DUMAN,Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Mersin DEMİRCİ,Oda personelleri Genel Sekreter V.Ahmet CÜREBAL, Operatör Özgür KAYA,tecrübeli Ziraat Mühendisleri Ayhan DEMİRDAĞ,İlhan ELMA ve Ziraat Teknikeri Eray TÜRE Ordu ili ve ilçemiz etkin bir şekilde tanıtımı için hazır olarak bulundular ve tüm gayretleri ile amaçlarına ulaştılar.

Fuarda, Ordu ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini, kültürel ve turistik değerlerini en iyi şekilde tanıtma imkanı bulundu. Ordu'nun yaylaları, doğal güzellikleri, Türkiye'de çok ender görülebilen yerler ve İlçemize has ürünler tanıtıldı.

Akkuş İlçemize has ürünümüz olan Akkuş Şeker Fasulyemiz standımızda tanıtım amaçlı pişirilerek ziyaretçilerimize ikramda bulunuldu. Coğrafi işaret tescili yapılan Milli ürünümüz Akkuş Şeker Fasulyesi sadece Akkuşlu ziyaretçileri tarafından değil, Türkiye'nin değişik illerinden gelen ziyaretçilerimizde de büyük beğeni toplayarak farkını bir kez daha gösterdi. Sayın Valimiz Orhan DÜZGÜN Akkuş ilçemizin tanıtılması ilçemize has ürünlerimizin tanıtılması için standımızda bulunarak destek olmuşlardır.

Yine AKP Ordu millet Vekili Sn. Mustafa HAMARAT, AKP Ordu Millet V. Sn. Fatih Han ÜNAL, AKP Millet V.İhsan ŞEKER,Eski AKP Ordu Millet V. Eyüp FATSA,MHP Genel Bşk.Yrd. Sn. Oktay VURAL, TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, T.Z.O.B Genel Başkanı Sn.Ş.Şemsi BAYRAKTAR,Adalet Bakanlığı Mali İşler Daire Başkanı Sn.Ayhan CÜREBAL, Ordu Valiliği Genel Sekreter Sn: Selami AYDIN, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sn: Musa SAĞLAM, İlçe KaymakamlarıYerel sanatçılarımızdan Sn. Tuğrul ŞAM, Ordu ili Oda Başkanları, Ordu İli Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Dernek Başkanları, Kooperatif Başkanları ve çeşitli Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları, Sanatçılarımız Fuardaki standımızı ziyaretleri bizleri şereflendirmişler moral ve motivasyonda bulunmuşlardır. Katılan misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Aktedder Derneğimiz standımızda fuar süresince faaliyetlerimize vermiş oldukları destekten dolayı Başkanına ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

TV52 ve diğer yerel ve ulusal basın kuruluşları da Standımızda yaptığı canlı yayınlarla ve röportajlarla, fuarı tüm Ordululara ve izleyicilerine yansıtmıştır. Ordu'nun tanıtımını ve İlçemizin Milli ürünü Akkuş kuru fasulyemizi ve diğer ürünlerimizi tanıtımını sağlamışlardır.

Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı olarak İlçemiz tanıtımı ve milli ürünümüz Akkuş Şeker fasulyemizi ve diğer tarımsal ürünlerimizi diğer illerde de tanıtımını sağlamış ve sesimizi duyurmamız için büyük fırsat olan bu fuarda elimize geçen bu önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendirmiş bulunuyoruz . Saygılar sunuyorum.

Ayrıca ziyaretleri ile bizleri şereflendiren  T.Z.O.B Başkanımız Sn.Ş.Şemsi BAYRAKTAR’ a çok teşekkür ediyoruz.Şemsi BAYRAKTAR bey fuardaki standımızda yanındaki diğer çalışma arkadaşları ile bulunmuşlar yaptığımız ikramlarımızı kabul etmişler kısa bir konuşma yapmışlardır.Konuşmalarında böyle tanıtım fuarlarına Odalarımızın katılımından büyük mutluluk duyduğunu Akkuş Ziraat Odası Başkanlığının bir örnek teşkil ettiğini belirmiş diğer Odalarımızın da böyle tanıtım faaliyetlerine katılmalarını arzu ettiğini söylemişlerdir.Fuarların İlçelerin Tarımsal ürünlerinin,kültürlerinin tanıtılması ve dünya ya duyurulması için büyük önem arz ettiğini söylemişlerdir.Akkuş Ziraat Odası Başkanlığını tebrik ederek standımızdan ayrılmışlardır.