İŞ İLANI

TOPRAK ANALİZ LABORATUARIMIZ DA ÇALIŞTIRMAK ÜZERE  TOPRAK BÖLÜMÜ MEZUNU ZİRAAT MÜHENDİSİ VEYA LABORATUARDA EN AZ İKİ YIL ÇALIŞMIŞ TECRÜBESİ OLAN  ZİRAAT MÜHENDİSİ BAŞKA BİR YERDE AKTİF OLARAK ÇALIŞMAYAN, ÜZERİNDE HERHANGİ BİR BAYİLİĞİ OLMAYAN 1 ADET PERSONEL  ALINACAKTIR.. BAŞVURULAR  EN GEÇ 05/08/2017 TARİHİN MESAİ BİTİMİNE KADAR  ŞAHSEN AŞAĞIDAKİ BAŞVURU EVRAKLARI İLE AKKUŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Ayrıntılı Bilgi İçin İletişim

Ahmet KAYA

Yönetim Kurulu Bşk.

Başvuru Evrakları:

Diploma

Kimlik Fotokopisi

Mühendisler Odasına kayıt belgesi

Sabıka Kaydı

Askerlik durumunu gösterir belge

İş tecrübesi ile ilgili evraklar

Kısa Özgeçmiş