Akkuş Ziraat Odası > Haberler > 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ

14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ

TZOB ‘liğinin düzenlemiş olduğu Ankara Anadolu (Tandoğan) meydanında 14 Mayıs Çiftçileri Günü etkinliğine Başta Çiftçilerimizin temsilcileri olan mahalle muhtarlarımız Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu arkadaşlarımızla yaklaşık 50 kişilik ekiple katıldık.

TZOB ‘liğinin düzenlemiş olduğu Ankara Anadolu (Tandoğan) meydanında  14 Mayıs Çiftçileri Günü etkinliğine Başta Çiftçilerimizin temsilcileri olan mahalle muhtarlarımız Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu arkadaşlarımızla yaklaşık 50 kişilik ekiple katıldık.

Dopdolu geçen dünya çiftçi gününde Genle Başkanımız Sayın Ş.Şemsi BAYRAKTAR 81 ilden gelen misafirlerine seslendi.Çiftçilerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve bunların çözümleri,yaptığı ve hedefleri  hakkında konuştu.

Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı olarak katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza ve diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.
                                                                                                 Ahmet KAYA

Yön.Kur.Bşk.