Akkuş Ziraat Odası > Haberler > 2023 Yılı Olağan Genel Kurulumuz yapıldı.

2023 Yılı Olağan Genel Kurulumuz yapıldı.

2023 Yılı Olağan Genel Kurulumuzu sorunsuz bir şeklide çok şükür gerçekleştirdik.Bir dönem daha talip olduğumuz Ziraat Odamızın Yönetimine seçilmiş bulunuyorum.Önümüzdeki bu dönem içerisinde üreticilerimiz ve Akkuş ilçemiz için Tarım ve Hayvancılık adına projelerimiz var.Allah ömür verdiğince güzel işler yapmaya devam edeceğiz inşallah.Seçim sürecinde ve bu önemli günümüzde yanımızda olan ,katılım sağlayan Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman SARIKAHRAMAN’a,Ünye Ziraat Odası personeli Orhan BULUT’a,Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar GÜRSU’ya, Ak Parti İlçe Başkanı Ayşe Can SOLAKOĞLU’na, İlcemiz iyi parti İlce Başkanı İdris Efil’e,önceki dönem CHP ilçe Başkanı, ilçemiz esnaflarından Cemil GÖRMÜŞ’e,İlçe Yazı İşleri Müdürü Metin İNCE’ye, İlçemiz Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Halil ALTUN’a,Akkuş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fahri Bakırcı’ya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem DUMAN’a, et üreticiler Birlik Başkanı Resül Demir 'e ve tüm delege arkadaşlarıma Destekleri için Çok teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum.