Akkuş Ziraat Odası > Haberler > Giresun milletvekili Sayın Necati TIĞLI'ya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sayın Barış SAYAN ve Atilla ÇOLUK,Akkuş CHP İlçe Başkanı Cemil GÖRMÜŞ ve beraberindekiler başkanlığımızı ziyarette bulundular.

Giresun milletvekili Sayın Necati TIĞLI'ya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sayın Barış SAYAN ve Atilla ÇOLUK,Akkuş CHP İlçe Başkanı Cemil GÖRMÜŞ ve beraberindekiler başkanlığımızı ziyarette bulundular.Oda Başkanımız Ahmet KAYA, ilçemizdeki tarımsal çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veridiler.Nazik ziyaretleri için Milletvekilimze ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.