Akkuş Ziraat Odası

ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > AKKUŞ ZİRAAT ODASI 2019 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI

AKKUŞ ZİRAAT ODASI 2019 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI

03/02/2019 Tarihinde saat 10:00'da  Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı Sosyal Tesislerinde Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.Toplantıya  Perşembe Ziraat Odası Başkanı,Çaybaşı Ziraat Odası Başkanı,İlçe Tarım ve Orman Müdürü,Akkuş Belediye Başkanı,Akkuş CHP Belediye Başkan Adayı,Orman İşletme Müdürü,Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları,Delegeler,Misafirler katılmışlardır.Genel Kurulumuz bir bayram havasında geçmiş olup,halen Oda Başkanı olan Ahmet KAYA Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KAYA, yeni Yönetim ve Meclis Kurulu arkadaşları ile yeni dönemde, yeni proje ve hizmetlerle daima Akkuş çiftçisine ve Akkuş'umuza hizmet etme yolunda göreve hazırlardır.

2019 yılı Akkuş Ziraat Odası  Genel Kurulumuz  Tüm üreticilerimize ve Akkuşlu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun..