Akkuş Ziraat Odası

ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > Coğrafi Tescilli Miili ürünü Akkuş Şeker fasulyesi paketleme tesisimiz ve Modifiye Atmosfer Basıncı sistemi

Başkanlığımız bünyeside, son sistem makinelerle  kurulan İlçemizin Coğrafi Tescilli  Miili ürünü Akkuş Şeker fasulyesi  paketleme tesisimiz ve  Modifiye  Atmosfer  Basıncı sistemizin çevre düzenlemesi için ihtiyacımız olan 110 m3 beton bu gün itibari ile dökülmeye başlanmıştır.

Tesisimiz için önemli olan bu hizmeti başvurumuz sonucu ,Tarımla ilgili destekleri hiç bitmeyen ve daima üreticinin   yanında olan  Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hilmi GÜLER beyin emir ve müsadeleri ile karşılanmıştır.

Üreticilerimize ve İlçemize bu hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diliyor,Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanımız  Sn. Mehmet Hilmi Güler beye ve inşaat daire başkanlığına çok teşekkür ediyorum.