Akkuş Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > AKKUŞ İYİ TARIM YAPIYOR

AKKUŞ İYİ TARIM YAPIYOR

Akkuş Üreticilerimiz Adına Sertifikamızı Vali Bey Adına Vali Yardımcımız Turgut SUBAŞI'nın elinden bizzat Başkanımız AHMET KAYA almıştır.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile Ziraat Odalarının birlikte yürütmüş olduğu İyi Tarım Uygulamaları Projesi kapsamında Sertifika Dağıtım Töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Turgut SUBAŞI, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Kemal YILMAZ, Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan SOYDAN, AK Parti İl Başkanı Uğur ÇELENK, Daire Amirleri, Başkanımız AHMET KAYA ,Ordu Ziraat Odaları Başkanları ve çok sayıda üreticimiz katılmıştır.

Akkuş Üreticilerimiz Adına Sertifikamızı Vali Bey Adına Vali Yardımcımız Turgut SUBAŞI'nın elinden bizzat Başkanımız AHMET KAYA almıştır.

İyi tarım uygulamaları projesi kapsamında Akkuş İlçemizden 49 Üreticimize sertifika kazandırılmış ve dekara 50 TL destek almaları sağlanmıştır.Ödemeler en kısa zamanda Bakanlık tarafından üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır.

Ahmet KAYA başkanlığında Ziraat Mühendisimiz Ekrem SEYMENOĞLU koordinatörlüğünde ve Tarım Danışmanlarımızın üreticilerle birebir çalışmaları sonucunda gerçekleştirdiğimiz projemizin meyvesini almaktan duyduğumuz mutluluğu belirtmek ister İyi Tarım Uygulamalarının ilçemiz üreticilerine hayırlı olmasını dileriz.

Yeni Dönemde İyi Tarım Uygulamalarından faydalanmak isteyen üreticilerimizin 17 Mart tarihine kadar Başkanlığımızla irtibata geçerek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.