Akkuş Ziraat Odası > Haberler > AKKUŞ TA 10.000 ORGANİK YARKA DAĞITIMI YAPILDI

AKKUŞ TA 10.000 ORGANİK YARKA DAĞITIMI YAPILDI

Başkan Ahmet KAYA yaptığı konuşmada bu tür sosyal projelerin Ekonomik yönden katkı sağlayacağını, Markalaşmaya gidildiğini modern çalışmalara yön verildiğini ve bilinçli tarıma doğru gidilmesinde yardımcı olacağını üreticilere Bol Kazançlar ve üretimler diledi.

Dokap  Başkanlığının Büyük Şehir Belediye Başkanlığının İl Tarım Müdürlüğü ve Ordu Yumurta üreticiler birliğinin 35 İşletme ile yürütmekte oldukları Organik yumurta Üretimi için Büyük Şehir Belediyesinin 10.000 Adet Hibe yarka lokman Brant tavuk dağılımı Akkuş Ziraat Odası Başkanlığı önünde Birlik ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet KAYA, Akkuş Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa EFİLOĞLU, Tarım İlçe Müdürü Azmi AŞÇI, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Hasan GÜMÜŞOĞLU ve Meclis Başkanı Bahtiyar MIHCI ve üreticilerin katılımıyla tören yapılarak dağıtım gerçekleşmiştir.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail EFİLOĞLU ise bu tür projelere desteklerinin devam edeceğini başarılar diledi.

Tarım İlçe Müdürümüz her zaman üreticilerin yanında olduğunu teknik yönden her türlü yardımda bulunacaklarını Beyan ederek herkese başarılar diledi ve tören sona erdi hayırlı uğurlu olsun çiftçilerimize.