Akkuş Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > AKKUŞ ZİRAAT ODASI ORDU SINAİ MÜLKİYET HAKLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI

AKKUŞ ZİRAAT ODASI ORDU SINAİ MÜLKİYET HAKLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI

13/04/2016 Çarşamba günü Ordu Sınai Mülkiyet Hakları ve Coğrafi İşaret Çalıştayı, Vali İrfan Balkanlıoğlu ’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

13/04/2016 Çarşamba günü Ordu Sınai Mülkiyet Hakları ve Coğrafi İşaret Çalıştayı, Vali İrfan Balkanlıoğlu ’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Türk Patent Enstitüsü Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan Çalıştaya, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Baro Başkanı İlhan Kurt, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Vali Yardımcısı Engin Avcı, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur,Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcısı Dr.İbrahim Yaşar, kaymakamlar, daire müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ordu’nun tek tescil edilmiş olan ürünü Akkuş Şeker Fasulyesi için başvuruda bulunan Akkuş Ziraat Odası Başkanlığımız  adına plaketi Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Kaya’ya, Vali İrfan Balkanlıoğlu verdi.
Akkuş İlçemiz için gurur verici olan bu plaket tüm fasulye üreticilerimiz adına alan Başkanımız Ahmet KAYA İlçemize hayırlı olması ve ilçemize has diğer ürünlerimizin Coğrafi tescillerinin yapılması ile ilgili çalışmalar yapacağını önemle üzerinde duracağını belirtmişlerdir.