Akkuş Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akkuş Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANLIĞIMIZDAN YENİ PROJE HAZIRLIĞI

BAŞKANLIĞIMIZDAN YENİ PROJE HAZIRLIĞI

Ordu Üniversitesi Ziraat Fak. Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Özbay Dede ve Ziraat Müh. Samet Eker tarafından muhtarlarımıza ön bilgiler verilerek proje hakkında görsel sunum eşliğinde bilgilendirme yapıldı.
Başkanımız AHMET KAYA ' nın birtakım girişimlerde bulunmasıyla birlikte bugün(18/01/2015) Başkanlığımızda ''PATATES ÜRETİMİNDE MODERN TARIM TEKNİKLERİNİN KULLANILMASI VE YAYGINLAŞTIRILMASI'' kapsamında toplantı gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Akkuş Kaymakamımız Syn Hüseyin Atila, Ordu Üniversitesi Ziraat Fak. Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Özbay Dede, İl tarım Müdürlüğünden Ziraat Mühendisleri Erhan Özdemir ve Samet Eker,Akkuş ilçemizin 6 büyük köy ve mahallelerini temsilen çok değerli muhtarlarımız ve Başkanlığımız Ziraat mühendislerinden Ekrem Seymenoğlu katılarak projenin hayata geçirilebilmesi adına müzakerelerde bulunuldu.
 
Ordu Üniversitesi Ziraat Fak. Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Özbay Dede ve Ziraat Müh. Samet Eker tarafından muhtarlarımıza ön bilgiler verilerek proje hakkında görsel sunum eşliğinde bilgilendirme yapıldı.
 
Başkanımız AHMET KAYA toplantı sonrası yaptığı açıklamada '' Öncelikle Akkuş Kaymakamımız Syn Hüseyin Atila beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederek projenin hayata geçirilmesiyle birlikte İlçemize hem ekonomik hem tarımsal anlamda büyük katkının sağlanacağını belirtti.''
 
Projenin çok değerli akademisyen ve mühendisler ile birlikte yürütüleceğinin müjdesini veren Başkanımız,bizleri kırmayarak Akkuş İlçemize gelen çok değerli Akademisyen ve mühendislerimize teşekkür ederek hep birlikte projenin hayata geçirilmesi adına ellerinden gelenin yapılacağının sözünü verdi.
 
Projenin amacının Üreticilerimizin hem verimini artırmak hem ekonomik gelirini artırmak olduğunu anlatan Başkanımız bu projeyle birlikte artan göçün önlenmesi ve giden üreticilerin geri gelmesi adına olumlu katkılar sağlanacağını düşündüklerini belirterek Tarımda Modernleşme adına da projenin Akkuş İlçemiz için öneminin büyük olduğunu vurguladı.