Akkuş Ziraat Odası > Haberler > COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ YAPILDI

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ YAPILDI

İlçemiz adına coğrafi işaretini almış olduğumuz Şeker fasulyemiz ve yeşil Akkuş Yumurtası ile ilgili ulusal basına sunumda bulundum.

A T O Ankara Ticaret Odası Başkanlığının şahsıma yazmış oldukları 07/02/2017 tarihli davet mektuplarına atfen 20/02/2017 tarihinde A T O Congresium salonunda yapılacak olan COĞRSFİ İŞARETLİ Ürünler zirvesi Basın toplantısına katıldım.

İlçemiz adına coğrafi işaretini almış olduğumuz Şeker fasülyemiz ve yeşil Akkuş Yumurtası ile ilgili ulusal basına sunumda bulundum.
Basına yaptığım sunumlar ilgili metnin ve TÜRK PATENT Enstitüsünden alınan coğrafi işaret tescil belgesi yumurta marka tescil belgeleri teklidir.

Sonuç olarak coğrafi işaretlerin bölgemiz ekonomisinde önemli yer tuttuğunu ve ülkemizin coğrafi işaret olarak nitelendirebilecek ürünler acısından ne kadar zengin bir potansiyele sahip olduğunu göstermektedir.