Akkuş Ziraat Odası > Haberler > ÜNİÇAP TOPLANTISI AKKUŞ İLÇEMİZDE YAPILDI.

ÜNİÇAP TOPLANTISI AKKUŞ İLÇEMİZDE YAPILDI.

Ünye , İkizce , Çaybaşı , Akkuş Çevresi Sivil Toplumun Sesi Platformu (ÜNİÇAP) 3. Toplantısını (29/02/2016) Akkuş İlçemizde yaptı.
Ünye , İkizce , Çaybaşı , Akkuş Çevresi Sivil Toplumun Sesi Platformu (ÜNİÇAP) 3. Toplantısını (29/02/2016)  Akkuş İlçemizde yaptı.

Toplantıya 4 ilçeden ÜNİÇAP temsilcileri Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yöneticileri ile Akkuş Kaymakamı Hüseyin ATİLA ve Akkuş Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ katıldı.

Başkanlığımızın ve Esnaf Sanatkarlar odasının işbirliğiyle evsahipliği yaptığı toplantıda misafirlerimiz AKKUŞ ARGAN RESTORAN'da yemek yedikten sonra toplantıya başladı.

Misafirlerimize Başkanlığımız tarafından patenti alınan ve markalaştırılan AKKUŞ ŞEKER FASULYESİ ikram edildi..

Başkanımız AHMET KAYA yaptığı açıklamada Üniçap misafirlerini ağırlamaktan keyif duyduklarını ve bu vesileyle sendika,ziraat odaları,basın mensupları ve çeşitli STK başkan ve yöneticilerinin AKKUŞ'a gelmelerinin AKKUŞ ilçemiz açısından önemli bir kazanım olduğunu toplantıda alınan kararların İlçemize hayırlı olmasını dilediğini belirtti.